Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2014 19:16 - Понеделник срещу вторник, 15 юли 2014 г., първият израелец падна убит от ракета
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.07.2014 21:01


imageПрез нощта на понеделник срещу вторник, 15 юли 2014 г., първият израелец падна убит от ракета, изстреляна от ивицата Газа по време на настоящия пореден въоръжен конфликт в Близкия изток.
image
   На 14-ти юли, израелци се събраха на върха на хълм извън град Сдерот, за да се насладят на бомбардировките над Газа, където до този момент има стотици загинали цивилни палестинци.                                                                                        След стотици подобни „смъртоносни“ о ръжия, с които палестинците уж „атакуват“ еврейската държава. На което тя отговори с… мащабно военно нахлуване с всички сили и средства. Нещо като повторение на вехтозаветната приказка за битката между мъничкия овчар Давид и гиганта Голиат. Но вече 70 години палестинците са дребните човечета с прашките…                                           
Не живот за живот, а живот за 197 живота              
Загиналият е 38-годишен ултраортодоксален равин. Той изобщо не бил цивилен. Разпределял храната на израелските войници близо до границата с Газа. Тоест – бил зачислен в обоза на военна част.
image
Този „свръхчовек“ с родови корени в СССР, е първата израелска жертва в настоящата агресия на ционистите срещу народа на Палестина – потомците на древните юдеи. Преди равинът да бъде поразен, евреите изтребиха 197 палестинци.По данни на ООН 80 на сто от тези убити са били цивилни. а една трета от тях – жени и деца!

Обаче това няма значение. Важното е, че в наши дни „смъртта на ционистки войник“ е най-великата трагедия! А Бенямин Нетаняху „няма друг избор“, освен да избива палестинци наред!

А британските евреи, които се присъединиха към гладуването на мюсюлманите в техния свещен месец Рамадан, за да подкрепят исканията им за прекратяване на огъня в Газа, са обявени за… „самомразещи се“! Нищо, че сред протестиращите имаше и равини.

Девизът на евреите във Великобритания, под който призоваваха за край на ционистката агресия, беше:
„Утре ще постя с евреи и мюсюлмани в подкрепа на мира, а не на насилието.“

Акцията е организирана от Ячад. Това е еврейска произраелска групировка на Албиона, която обаче настоява за мир в Близкия изток. Нейната директорка – Хана Ейсфелд, заяви:
„Чрез това постене британските евреи искат силно и ясно да призоват за снижаване на напрежението, за завръщане към спокойствието, за връщане към масата на преговорите и за създаването на две държави за два народа – единствения път за гарантиране на стабилност за дълъг период. Трябва да проявим непоколебимост в нашите усилия за мир, който ще осигури самоопределение, сигурност и спокойствие както на израелците, така и на палестинците… Призоваваме ви да гладувате с нас.“

Тя заяви: „Постът е опит да покажем, че значителен брой от англо-еврейството подкрепя трудните стъпки, които трябва да бъдат предприети включително от Израел, за да бъде постигнат мир.“
image
Неподчинение в ционистките редици? Не съвсем. Гладуването беше обявено за 15 юли – ден в памет на разрушаването на йерусалимския храм от римляните. Въпреки всичко тези не са евреи. Не спазват Тора – Закона! Според юдейските жреци, политиците от партиите на фарисеите и садукеите, и наследилите ги равини, това е неотменимо и задължително за всеки юдей постановление. Тъй като било… предадено на Моше от „бога“ Яхве-Йехова. Той го изсякъл със светкавица върху каменни плочи – скрижали.

И така, от една страна – „Не убивай!“ От друга – „живот за живот“. Кое от двете?

В психиатрията диагнозата е шизофрения – раздвоение на личността. В живота? Същото. Съвременни хора, които след толкова доказателства на археологията и историята приемат съществуването на някакъв „вехт завет“, на Моше, на Яхве-Йехова – „бог“, библейски плашещ се от светлината, са доказателство за наличието на масова шизофрения.

Обаче самозваните „християни“ приемат този „божи закон“ за върховен. Длъжни са да го изпълняват. Как?

Вляза ли в спор с някой от тях, ми привеждат цитата с думите, приписани на Христос:
„Не мислете, че съм дошъл да отслабя закона или пророците: не да наруша съм дошъл, а да изпълня. Защото, истина ви казвам: докле премине небето и земята, ни една йота, или една чертица от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне. И тъй, който наруши даже една от тези най-малки заповеди и учи хората на това, той ще бъде разглеждан като незначителен в царството небесно; а на онзи, който ги изпълни и преподава, ще се гледа като на голям в царството небесно. Защото, казвам ви, ако вашата праведност не надмине тази на книжниците и фарисеите, няма да влезете в царството небесно.

Слушали сте, че е казано на онези преди вас: „не убивай; а който убие, виновен е пред съда“.

Но Аз ви казвам, че всеки, който се гневи на брат си без причина, е виновен пред съда, а който каже на брат си: „рака“ (което ще рече „плюя на теб“), е виновен пред общността; а който пък каже на брат си: „ти си полска детегледачка“,ще бъде осъден на огъня в ада.“
image
„Представата, че Израел се отбранява от непровокираните нападения извън неговите граници, е абсурдна. Независимо от изтеглянето на израелските селища и военни бази през 2005 г., Газа остава окупирана, както фактически, така и съгласно международното право. Нейните граници, морска акватория, природни богатства, въздушното й пространство и енергоснабдяване са контролирани от Израел.“

Горната констатация не само е вярна и напълно точна. Тя  е на английски наблюдател. Навярно „умните“ ще му лепнат клеймото „антисемит“? „Сами против себе си свидетелстват, че са деца на онези, които избиваха пророците“, както е отсъдил Бог. Затова „трябва да запълнят мярата на бащите си“ – тоест да изчезнат в ада. Ето какво вечно бъдеще е определил за такива богоборци Сам Господ Исус Христос. А лондонският коментатор продължава:
„За трети път през последните пет години четвъртата по големина военна сила в света осъществява мащабна яростна въоръжена атака на най-лишените от права и пренаселени територии. Откакто започнаха израелските бомбардировки над ивицата Газа преди повече от седмица [по-рано], бяха убити 200 палестинци. 80 на сто от загиналите са цивилни, повече от 20 процента от тях са деца.

Около 1400 души бяха ранени [до сряда, 16 юли 2014 г.], а 1255 палестински домове – разрушени. До този момент палестинският огън уби един израелец от другата страна на бариерата, която превръща обсадената Газа в най-обширния затвор под открито небе [концентрационен лагер].
image
Но освен призиви за прекратяване на израелската кампания за колективно наказание в една окупирана територия, както все още е според закона, западните сили обвиняват жертвите за това, че отвръщат на нападенията. Ако не бяха ракетите на Хамас, изстреляни от гигантската скотобойна Газа, настояват те, цялото това кръвопролитие щяло да свърши.“

Каква гигантска лъжа от страна на Запада, който е изцяло подчинен на ционистите! Тази клане на хора не приключва вече век! Даже повече. Откакто фондът на семейство Ротшилд, подпомаган от барон Хирш и останалите свръх богати еврейски финансисти, не поставиха началото на т. нар. алия – незаконното нахлуване на хазарите в Палестина. Затова ликвидираха Отоманската империя. Султаните, тъй ласкави към собствените си еврейски поданици, не допускаха имиграцията. Понеже, въпреки всичко, бяха наясно какво ги очаква. Но то се сбъдна. Сами са си били виновни.

От тридесетте години на ХХ век до ден днешен етническото прочистване на Палестина от нейното коренно население – юдеите, каквито по произход са т. нар. палестинци, е в ход. Още през 1918 г. първият министър-председател на Израел Давид Бен-Гурион признал, че „поради материални причини… древните юдейски селяни приели исляма… В действителност, като се слели със земята си, те останали верни на свето отечество.“Не го твърдя аз, а настоящият израелски университетски преподавател по история, професор Шломо Занд.

Ционисткият „рай“ се ражда от плановете на ционските мъдреци, начело с Ротшилдови. Родилните мъки са предизвикани от фашистите на Владимир „Хитлер“ Жаботински и на комунистите и социалистите на Хаим Вайцман и Давид Бен Гурион. Трудно е да определим кои са по-вредни. Народът ни е казал: „Хвани едните и бий другите.“

През 1988 г. като свидетел, призован от канадски съд, евреинът и по майчина, и по бащина линия Джоузеф Бърг заявил неща, които е изнесъл и в творбата си „Вина и съдба“:
image
„Нацистите бяха заинтересувани да накарат евреите да имигрират, където щат. Въпреки това сътрудничеството между ционистите и нацистите, между такива хора като Адолф Айхман, Голда Меир и Давид бен Гурион, продължи до 1942 г., когато ционистките лидери вече бяха на мнение, че са постигнали целта си. Бърг заяви, че още тогава поражението на Германия вече било явно, а ционистите заприличали на „плъхове, напускащи потъващ кораб“…

Бърг свидетелства, че в концентрационните лагери нямало никакво изтребление. По-здравите хора били използвани за свободен труд. Бърг посочи, че дори една златна клетка е ограничение на свободата и даже е престъпление, но измислицата за обгазяването произлезе от болни мозъци.“

Какво от това? Пишман християните с промито съзнание са готови да приемат всякакви лъжи, тиражирани от медиите, които са собственост на ционистите. Ето една от максимите на Давид бен Гурион:
„Няма значение какво говорят неверниците. Важно е какво правят евреите.“

Сам сред пионерите на ционизма и първи министър-председател на Израел, Бен Гурион отлично знаел, че етикети като „антисемитизъм“ са инсинуации:

„Причините за нашите беди и за антисемитизма, от който се жалваме, са следствие от нашия особен статут, който не съответства на установената структура на нациите по света. Те не са резултат от злонамереността или безразсъдството на неверниците, които наричаме антисемити.“             
„Случайностите“, които са… по заповед

Сега обърнете внимание на изумително подходящото, навременното и удобното „съвпадение“ от събития и факти.

Първо, Израел атакува ивицата Газа от въздуха и избива поголовно напълно невинни цивилни, повечето жени и деца. В света се надига естествено и напълно разбираемо възмущение. Но еврейската държава нахлува и по земя с цялата си военна мощ на четвърта въоръжена сила.

image

В Бразилия ръководителите на петте държави от БРИКС си стискат ръцете за създаването на обща Банка за развитие с първоначален капитал от 50 милиарда долара.Тъй като гласовете им в Световната банка и Международния валутен фонд – финансови организации за колонизация и потискане на народи, притежавани от тайното световно правителство – често биват пренебрегвани. А делът на тези „новоразвиващи се пазари“ в световната икономика постоянно нараства на фона на залязването на западния свят.

Най-голямата електронна медия в света – нюйоркският сайт “The Huffington Post”, определи това като „основополагащ камък в изграждането на алтернативен нов световен ред“.

Пораждат сериозни съмнения, доколко това е сериозно и почтено. Тъй като е напълно сигурно, че Владимир Путин е рожба на семейство Ротшилд. Смятам, че в някаква степен китайският лидер Си Дзинпин също е под контрола на тази фамилия. Джейкъб Зума, президентът на Южноафриканската република, също. Дали останалите двама – бразилската президентка Дилма Русев и новият индийски премиер Нерендра Моди могат да ги обединят, за да се опънат на Братството? Колебая се. Още повече, след като близкият до семейство Ротшилд лондонски всекидневник “The Financial Times” пръв разпространи вестта, че седалището на банката няма да бъде в Йоханесбург, както се очакваше, а в Шанхай. „На една ръка разстояние“ от седалището на фамилията в Китай.

Фактът, че останалите информационни средства, даже големите агенции, закъсняха, е многозначителен. От друга страна, съвкупността от „случайности“ ме карат да мисля, че Интернационалът е обхванат от тревога.

Ето поредната. „Внезапно“ голям самолет е свален и то над Украйна, но близо до границата й с Русия. Пак малайзийски и отново… Да не бързам. За това – след малко.
image
Изпъчил се пред този глобален пейзаж Израел разширява мащабите на своята терористична операция за етническо прочистване на ивицата Газа.[23] Като все така размахва плашилото Хамас. Но крие, че тази организация е зачената от неговите секретни служби. А Моссад акушира при нейното раждане под прякото наблюдение на ЦРУ и еврейския финансов Интернационал. За това свидетелства не друг, а издание, свързано с „Уол Стрийт“. 

И изведнъж на сцената се появява декор от най-колонизираната и слугинска страна – Народна република България, подвластна на старата алчно червена фашистка номенклатура и службите за сигурност на комунистическата партия. От нищото изниква „видеозапис“, уж разкриващ кои са извършителите на атентата на Бургаското летище. Говори се за Хамас. Но само аз продължавам да държа на мнението си, че единствено Израел имаше полза от него. Публикувах го часове след инцидента.Както каза мой приятел и издател: „Ти единствен изми очите на нас, българите.“
image
През същото това време християните бяха принудени масово да бягат от Ирак. След като финансираната с арабски петродолари и обучена от западни – предимно американски военни – многобройна наемна армия от „ислямисти“ ги предупреди: „приемете исляма, платете или умрете“! На този свят трябва да има ред. В него вече няма място за вярващите в Христа!

Колко „мило“ и „благородно“ от страна на създателите и защитниците на Ислямската държава в Ирак и Сирия! И какво „съвпадение“ с останалите събития по планетата!…
Едно от които е вероятността за връщане на талибаните във властта вАфганистан. Заяви го с непоколебима категоричност генерал Джоузеф Дънфорд, най-високопоставеният и най-опитният американски униформен, предвождал агресията в планинската страна.
image
Но не го стори с болка и съжаление от типа: „а оти ги ручахме жабетата“. Изказването му пред комисия на американския Сенат беше изявление на един от гласовете на военнопромишления комплекс. Производителите и търговците на смърт не желаят изтеглянето на американските части и приключването на войната. А тъкмо обратното. Не пропускайте да си спомните Тяхната поговорка:

„Войната е еврейската жътва.“

Те, Братството, винаги преследват по няколко цели едновременно. С трагедията във въздуха или по-скоро – разиграла се с малайзийския самолет на украинска земя, отклониха вниманието от израелския държавен тероризъм върху палестинските територии. Посочиха с пръст един от инициаторите на новата банка на БРИКС. Оправдаха новото въоръжаване на различни армии и милиции, както и евентуалното оставане на американския вонен контингент в Афганистан. Тоест – трупането на още печалби от производство и търговия със смърт.

Под заглавие „Полет MH17 и нахлуването в Газа“ чудесният британски карикатурист Мартин Роусън изобрази това така, както го виждате на илюстрацията. Хората по света се събуждат. А ние?
image   Броят на „антисемитите“, както се изразяват Бенямин Нетаняху и неговата болшевишко-фашистка терористична шайка, непрестанно ще нараства. Няма как да се разправят с всички.
В понеделник вечерта, 21 юли 2014 г., в телевизионен спор между френски еврейски лидер и редактор на списание “Le Monde Diplomatique”. На финала журналистът предупреди чифута, че ако и занапред приемат всяка критика срещу политиката и действията на израелското правителство като „антисемитизъм“, „антисемитите“ наистина ще ги залеят и удавят.

Само у нас никой не се показа, не надигна глас. Тук народните маси обичат евреите и израелците. Допада им да бъдат смятани от тях за низши, за добичета, за курви…

“Reddere suum cuique” – „отдайте всекиму заслуженото“!

Такива цинични негодници винаги ще има. По-важен е въпросът: Коя е почвата, върху която изникват, израстват и дават плод? Този военнопрестъпник получава тлъста заплата във Вашингтонския институт по близкоизточна политика – една от агенциите на тайното световно правителство.

Най-голямата „милост“, която някои от жителите на Палестина получават от престъпната ционистка държава, е да бъдат предупредени, че ги очаква нападение, в което къщите им могат да бъдат сринати. До понеделник, 21 юли 2014 г., повече от 200 000 души бяха напуснали домовете си на това нищожно късче земя. Ако не знаете, то е най-пренаселеното на планетата. С най-висока смъртност, безработица и мизерия. В него хората гладуват и умират. Защото еврейските окупатори са ги прогонили от бащините им домове, ниви, дюкяни…

На това място можете да чуете такива действителни ужасии, каквито милион мрачни умове от рода на Братя Грим не са в състояние да измислят.
image
И докато в лицето на ООН т. нар. международна общност вече по навик води статистика на загиналите в Палестина, „мирните“ Израелски отбранителни сили поразиха… болница. Убиха четирима и раниха повече от двадесет души, сред които доктори и медицински сестри.Тъй като Израел твърди, че „Хамас се укрива сред цивилните“!

Ами навярно човечеството ще се съгласи ционистите да избият всички палестинци, та тяхното отроче Хамас повече да не разполага със скривалища…

Обикновен, банален националсоциализъм или комунизъм!

Ако беше жив, Кърт Вонегът би могъл да напише втори том на „Кланица пет“! Първият е посветен на унищожения умишлено, но безсмислено от военна гледна точка, германски град Дрезден. Както нацистите са сринали английския Ковънтри. Историята учи, че никой не се учи от нея…             
 diagnosa.net/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729145
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930