Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2014 12:50 - Рецепторите, които възбуждат жените (част първа)
Автор: sweethell1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 2414 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.08.2014 15:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днес ще се насочим предимно към мъжете. Мили мъже, още много пъти ще повтарям по-нататък следното: ЖЕНИТЕ СА ЕМОЦИОНАЛНИ. Ако сте чели предишния ми пост, там съм споменала, че техният мозък постоянно е зает с най-различни мисли. Трябва да накарате жената да се отпусне, да забрави за притесненията си и чак тогава ще постигнете желания ефект. Накарайте я да се почувства комфортно. Докато при мъжете е по-развито предимно зрителното възприятие, при жените тези възприятия са много повече. Но за тях- по-късно. Господа, дръжте се с нея така, както знаете, че би й хресало. Ако ще това да означава добри маниери, начин на говорене, държание в обществото или проява на добро възпитание. Ако искате да покажете на една жена, че искате да имате сексуален контакт и близост с нея- трябва да я накарате да се почувства специална. Почти няма жена, която да не откликва на това. Отваряйте вратата, когато влиза в стаята или слиза от колата, направете й комплимент, купете цветя, изпратете й картичка, сгответе й вечеря, направете закуска в леглото, дръжте й палтото... Жените забелязват тези неща и ги ценят високо. Ангажирайте съзнанието й с чувствителни жестове и тя ще откликне, повярвайте ми. За да се наслади на любовния акт, жената трябва да е отпусната и съзнанието й да е свободно,  за да се концентрира върху удоволствието. Има някои основни рецептори, чрез които можете да я накарате да се отпусне и да се възбуди: слух, допир, обоняние, вкус и зрение. Днес ще се спрем върху две от тях.

 

Слух: можете да пуснете приятна музика според настроението и вкуса на жената. Чрез звуци също можете да я накарате да се отпусне. В разговор с мой познат той ми спомена, че има фонтанче в стаята си. Звукът на течаща вода е едно от най-успокояващите и отпускащи звуци от природата. Изберете за фон романтична музика. Аз лично силно препоръчвам Deepak Chopra или някоя компилация на Buddha Bar. Можете да се спрете и на джаз или просто в разговор да я попитате каква музика и харесва.  Също така тя обича разговорите (като че ли не го знаете) . Говорете с нея, направете й комплимент, разкажете някоя ваша история, споделете с нея нещо интимно, това ги побърква. По този начин й показвате, че сте интимни с нея и й имате доверие. Можете да й шепнете на ухо- при повечето жени ще имате гарантиран успех. Кажете й колко е красива, какво харесвате в нея.  Ангажирането на слуха е може би най-основният начин за успокояване и релаксация.

Зрение: В една книга четох много добро обяснение за това какво виждат и възприемат жените. Как едно цвете до леглото ви може да отправи добър знак към нея, че искате нещо от нея по-късно. Жената обича да анализира и да вади изводи от най-дребните детайли дори. Не оставяйте снимки на бивши приятелки на видни места. Най-добре ги скрийте. Дръжте си стаята подредена и чиста. Това е любовното ви гнездо и там по-късно тя ще е интимна с вас, неразборията ще внесе дискомфорт. Задължително сменете чаршафите. Нека не ляга върху използвани вече чаршафи. Пак повтарям- жените анализират и си вадят изводи и от най-дребните детайли. Не й давайте повод за разсейване. Нека не е много светло. Приглушената светлина е много подходяща, повечето жени пък обичат светлината от свещи. Запалете достатъчно свещи, че да е светло, но внимавайте да не подпалите апартамента. Историята познава много случаи на пожар от интимна обстановка. Ако прозорецът ви е отворен, внимавайте вятъра да не задуха пердето към свещите.





Тагове:   музика,   мъже,   тяло,   свещи,   възбуда,   жени,   секс,   той,   голота,   вкус,   слух,   тя,


Гласувай:
2



1. platttonnn - Мъжът обича с очите,жената с ушите.
16.08.2014 15:06
Чопра не е ли лекар-писател. Не всички жени,девите са анализатори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sweethell1
Категория: Тя и той
Прочетен: 45186
Постинги: 14
Коментари: 10
Гласове: 36
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930